• 01.09.2007
  Finnish Weight Pulling Association ei hyväksy koiratappeluita. Yhdistys korostaa että taakanvetoharrastuksen tulee aina olla eläinsuojelullisesti ja eettisesti kestävällä pohjalla. Eläinlääkärin pitää myös olla paikalla kilpailuissa.

  FWPA ry / Hallitus
 • Toiminta.
  FWPA harjoittaa vain ja ainoastaan taakanvetotoimintaa sekä pyrkii samalla auttamaan jokaista joka on tästä lajista kiinnostunut. Yhdistys neuvoo jäseniään taakanvetoharrastuksessa oikeasti aidossa kansanvälisessä taakanvetotoiminnassa. Yhdistys tarjoaa myös tarvittaessa tietoa siitä, miten ja missä koiran terveyteen liittyviä testejä ja tutkimuksia voidaan suorittaa.

 • Kilpailutapahtumat ja muut tapahtumat.
  Finnish Weight Pulling Association ry:n sitoutumattomuus mihinkään emoyhdistykseen mahdollistaa sen, että yhdistys voi järjestää minkä tahansa tahon sanktioimia kilpailuja. Kansainvälisiä kilpailuja järjestetään vuosittain kuten tähänkin asti, tapahtumien määrät korkeintaan lisääntyvät. Myös muuta toimintaa (esim.koirahieronta luentoja) pyritään järjestämään koiraharrastajien toiveista riippuen.

 • Rankingpiste tilasto.
  Finnish Weight Pulling Association ry. ylläpitää rankingpiste tilastoa, minkä johdosta koirien omistajat ovat jatkuvasti ajan tasalla koiriensa pistetilanteesta, myös kansainvälisellä tasolla. Olemme jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä useamman eurooppalaisen maan johtavan taakanvetoyhdistyksen kanssa sekä Amerikkaan vanhimpaan ja maineikkaampaan yhdistykseen joka varsinaisesti ylläpitää kansainvälistä rankingpiste tilastoa.

  Harrastamme taakanvetoa kaikille roduille - kaikki rodut ovat Tervetulleita mukaan!

 

.