Tapahtumapäivät 2017:

 

 

23.4. FunPull

29. - 30.4. SpringPull

13. - 14.5. MayPull

17.-18.6 SummerPull

30.7. FunPull ja mätsärit

19. - 20.8  AutumnPull

2.9. Last Chance

3.9. SM

 

FunPull osallistumismaksut: 15 € jäsenille/20 € ei jäsenille. Maksu käteisellä paikanpäällä.

 

Kisamaksut:

- Ennakkomaksun suoritustapa säilyy tilille maksettavaksi.

- Paikanpäällä ei voi ennakkomaksua suorittaa, ellei ole erikseen mainittu kisakutsussa.

- Kisamaksua ei peruutustilanteessa palauteta vaan se säilyy seuraavaan kisaan.

- Kisamaksut ennakkoilmoittautuneille jäsenille 25 € / ei-jäsenille 30 € ja paikanpäällä maksu jäsenille 30 € / ei-jäsenille 35 €)

- SM-kisojen osalta kisamaksu on 30€ (jäsen) /35€ (ei-jäsen). Kaksipäiväisissä kisoissa saman omistajan kolmas tai sitä useammat koirat saavat kisahinnan puoleen hintaan.

 

Uusille treenaajille tiedoksi!

Käykää lukemassa treenialueen säännöt ENNEN kuin tulette treeneihin.Säännöt löytyvät täältä treenaus sivulehdeltä. Kun tulet ensimmäistä kertaa treeneihin koiran kanssa, niin muista heti tulla ilmoittautumaan treenivastaaville. Muuten suulliset ohjeet jäävät saamatta.

 

Klaukkalan Tornikeskuksen treenit järjestetään julkisella paikalla, johon yhdistys on saanut rakentaa vetoradan. Olettehan erityisen huolellisia siitä, että koira EI missään tapauksessa ole / pääse vapaaksi kyseisellä alueella. Jos haluat pitää koiraa vapaana, niin vie se muualle! Treeneissä koirat vetävät kärryä radalla sekä ketjua pihalla.

Luppoaikana vetojen aikana on suotavaa harjoitella tottista, jolloin koirat tuntevat olevansa töissä koko treenin ajan. Alue on myös yleinen ulkoilupaikka, joten myös ulkopuolisia koiran ulkoiluttajia riittää. Myöskin vuokraisäntä voi olla paikalla koiransa kanssa rakennusten ympärillä, kuten myös hänen tyttärensä koiriensa kanssa. Paikalla on myös lapsia leikkimässä milloin milläkin. Rata tasoitetaan tärylätkällä, jolloin koira voi myös säikähtää koneen ääntä. Huolehdi siis siitä, että koira ei pääse missään tilanteessa irti. Jos tunnet itsesi epävarmaksi, niin pyydä treenivastaavilta/muilta apua. Myöskään porttien sisäpuolelle ei saa autoa tuoda paitsi treenivastaavat!

 

Ruben